Idén is nagy sikere volt az előválogatónak és a jelentkezési időszaknak. Új főszponzort avattunk, aki idén a Miss Queen Hungary mögött áll és támogatja az egész csapat munkáját, aki nem más, mint ahol az esemény is megvalósult a budaörsi Fashion Trend Center.

A korábban Trend2-ként  ismert divatnagykereskedőház, Fashion Trend Center névvel öt éve nyitotta meg földszinti üzleteit a lakosságnak is, ahol mára már nemcsak a divat, hanem a lakberendezés, sport, egészség, gasztronómia és szépségipar is jelen van. Folyamatosan bővülő üzletpalettával, immár bevásárlóközpontként várja a lakosságot a földszinten és a kereskedőket továbbra is az emeleten.

Rengeteg szép lány közül kellett választani idén is. A háttérben tevékenykedő Zsanit kérdeztük (Geiger Zsanett – Miss Queen Hungary 2021 közönségdíjas, modell, Miss Balaton 2022 döntős), hogy mit gondol a lányokról, hiszen a koordinálása alatt sok szép lányt látott és kommunikált is velük.

“Először is nagyon örülök, hogy a háttérben láthatok egy ilyen folyamatot. Versenyzőként mindig csak a szervezők által végzett munkának a gyümölcsét látjuk. Klasszikusan csak a jéghegy csúcsát. Egy ilyen felkérésnél nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatunk és segíthetem a folyamatokat. A lányok idén is nagyon szépek voltak és már azonnal több kedvencem is lett. Egy kicsit saját magam láttam bennük, ahogy izgulnak, ahogy örülnek a továbbjutásnak és rengeteg gyönyörű emléket idézett fel nekem ez a nap. A Fashion Trend Center gyönyörű helyszínt biztosított és pluszban rátette a lányokra a nyomást, hogy egy ilyen helyen mutathatják meg magukat, ahol több száz tervező és márka megfordul napi szinten hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Gratulálok a TOP 10 versenyzőnek és a továbbiakban is számíthatnak rám.”Megint egy alapos kiválasztáson mentek keresztül a lányok. Több tour is volt és a kommunikációs részre is jobban ráfeküdt a zsűri a kiválasztásnál.

A versenyszervező igazgatót Roxit (Kovács Roxána) kérdeztük, hogy látta a válogató részeredményeit.

“Nagyon sok lány volt idén is és már az online kiválasztás is szinte belső vitákat szült, de lehetőség nincs persze arra, hogy minden lányt élőben is megnézhessünk. Az előválogatón már a zsűrinek is könnyebb dolga volt, mint az online kiválasztásnál, hiszen a kisugárzás és a színpadi mozgás rengeteget ad egy lány megítéléséhez. Ügyesek voltak a lányok és az utcai tour és bikini tour után szűrtűk meg elsőre a csapatot, ahol nagyjából a társaság egy kisebb része jutott tovább és maradt 20 lány a további körökre. Velük egyesével leültünk és teszteltük a kommunikációs készségeiket. Itt nagy segítségünkre volt a tavalyi királynő Orsi (Miss Queen Hungary 2022 győztese), aki a tavalyi mezőnyben a kommunikációs készségével is kiemelkedett, ezért mint szakmában tevékenykedő szakember is könnyen tudta tesztelni a lányok felkészültségét. Ebből jutottunk túl a további körökre és alakult ki a legszebb 10 lány névsora. Érdekes nap ez mindenkinek, hiszen a Fashion Trend center egy olyan atmoszférát teremtett számunkra, amiben nagyon gördülékenyen lehetett tevékenykedni. Köszönjük neki is és a lányoknak!”

Az izgalmas esemény zárásaként meglett a döntős lányok névsora, akiket hamarosan képek formájában is megjelenítünk majd Nektek.

Addig is a névsor:

Artner Petra

Bujdosó Virág

Galavics Dorina

Katona Henrietta

Kurucz Kitti

Mészáros Fanni

Nagy Zsanett Napsugár

Nánási Dorottya

Tóth Zsanett

Juhász Boglárka

Utolsó mondatra elkaptuk a tulajdonost is Szabó Zoltánt, hogy meséljen arról milyennek látja ezt az évet?

“Lassan 5 éve vagyok a szépségiparban és tisztán látszik ennek a piacnak is az átalakulása. Volt szerencsém a covid előtt, közben, utána és a jelenlegi helyzetben is rendezvényt szervezni, valamint irányítani egy szépségipari vállalatot. A hazai piacon azt gondolom, hogy erős jelenlétünk és erős mezőnyünk is van minden évben, ahogy idén is. A nemzetközi piacra kacsingatva kaptunk már több nagy nemzetközi versenytől megkeresést, hogy a magyar piacon biztosítsuk egy világverseny lehetőségét. Ez is bizonyítja, hogy a magyar lányok nagyon szépek és minden évben folyamatosan erős mezőnyt tudunk felállítani. Sok olyan név került már ki közülünk, aki influencerként, sikeres modellként és emberként éli a mindennapjait. Akár beszélhetek itt Eszenyi Eszterről, aki Magyarország egyik legfelkapottabb fashion modellje, több mint 100.000 követővel. Vagy akár Geiger Zsani, aki Magyarország egyik legnevesebb szépségversenyének a döntőjében is megállja a helyét majd idén és szurkolunk neki, hogy a Miss Balatonon minél jobb helyezést érjen el. Vajai Vincencia, Dobronyi Kitti és Kovács Kitti is számos céggel dolgozik együtt napi szinten. Ahogy telnek az évek egyre nagyobb partnerek is állnak a szépségversenyünk mögé, akár beszélhetünk itt milliárdokat termelő vállalatokról. Köszönöm a CEWE Magyarországnak és természetesen az idei év fő szponzorának a Fashion Trend Centernek is az együttműködést, aki megtisztelt minket azzal, hogy az előválogató után a döntőnknek is egy csodálatos helyszínt biztosít. Szurkolok a lányoknak és kívánom nekik, hogy minden céljukat érjék el az életben, amit kitűztek!”

A cikket köszönöm a Miss Queen Hungary csapatának.