Sminkoktatáson vettek részt a Miss Queen Hungary döntősei

A tábor első napja azonnal eseménydúsan indult, hiszen a megérkezést követően a lányok azonnal megkapták az egész heti programtervet és hogy melyik nap milyen programok várhatóak.

Ahogy többször eml.tettük az idei felkészítő tábor 5 napos volt és a Session Hotelben voltunk Ráckevén. A koronavírus miatt a külföldi tengerpartos táborunkat

töröltük és azt gondoltuk a Session Hotel helyette a legjobb döntés belföldön.

Az első nap egyik programja volt, hogy a lányok egy sminkoktatáson vettek részt, ahol megtanulhatták hogyan kell kisminkelni saját magukat. Kinek milyen színek, árnyalatok állnak jól és egy teljes szakmai segítséget kaptak, hogy a lehető legfelkészültebben álljanak a tükör előtt, bármikor sminket szeretnének készíteni.

Az idei év oktatója: Szabó Regina

Regina nagyon profi oktatást tartott a lányoknak, akik teljesen el voltak ájulva. Nagyon hasznos volt, hiszen mindenki a saját felszereléséből tanulta meg legjobban felhasználni az elhangzottakat.

Regit is elkaptuk a sminkoktatás végén és kérdeztük, hogy látja az idei év versenyzőit?

„Sok szépségversenyt követek, hiszen a szakmám miatt rengeteg olyan hölggyel találkozom, akik korábban megmérettették már magukat valamelyik versenyen.

Kijelenthetem, hogy a Miss Queen Hungary teljesen felnőtt ahhoz a feladathoz, hogy a legnagyobb versenyek mellett eml.tsük őket. A mezőny azt gondolom, hogy az összes verseny közül a 2020-as év legerősebb mezőnye. Gratulálok a lányoknak, akik itt vannak, és nagyon szurkolok nekik. Egy verseny, ahol profi stáb, kiváló szakemberek foglalkoznak a csajokkal, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt lehettem.”

Regina facebook oldala: Regina Szabo Beauty

2020-21

Miss Queen Hungary szépségverseny döntője

Legyél részese