Hair & More csapata készítette el a lányok haját a forgatásokra

A tábor 3. napja volt a legeseménydúsabb, hiszen itt egész napos forgatások voltak kora hajnaltól késő estig. Ez volt az a nap, amikor a lányoknak semmi ereje nem volt és vacsora után mindenki „menekült aludni” és beestek az ágyba.

A tavalyi döntőn a Hair & More csapata, Szabó Adrienn vezetésével készítette el a döntős lányok haját és ez idén is így lesz.

Nagyon köszönjük Adriéknak, hogy ott voltak és megkérdeztük a véleményét az idei évről a tavalyi után. Mit gondol a mezőnyről?

Szabó Adrienn: „Azt gondolom, hogy már tavaly is egy nagyon erős mezőny volt, de az idei teljesen felülmúlta a vártakat, hiszen még erősebb mezőny állt össze. Örülök, hogy részese lehetek és kíváncsian várom, hogy ki lesz idén a királynő. Nekünk tavalyról is pozitív élményeink vannak, hiszen Eszenyi Esztivel az I. Udvarhölggyel folyamatosan együtt dolgozunk azóta is és Esztinek már közel 50.000 követője van, ami által rengeteg új vendéggel tudtunk a szolgáltatásaink népszerűsíteni. A döntőn találkozunk és szurkolok mindenkinek!”

Képek Adriék munkájáról, ahol szemmel látható, hogy a lányok mennyire élvezték a készülődést.

2020-21

Miss Queen Hungary szépségverseny döntője

Legyél részese