Dr. Tamás Róbert plasztikai sebész előadása a Miss Queen Hungary döntőseinek

Az első nap után nagyon kimerültek a lányok, hiszen a sminkoktatás mellett egész nap catwalk és koreográfia gyakorlása volt a program.

Nagy öröm volt, amikor megtudták, hogy az előválogatón zsűritagként részt vett Dr. Tamás Róbert fog nekik előadást tartani a plasztikai beavatkozásokról. A Doktor Úr a lányoknak egy teljes tájékoztatást adott arról, hogy minden tévhitet megszüntessen a fejekben, amivel esetleg rendelkeztek a plasztikai beavatkozások terén.

A lányok minden kérdésükre választ kaptak és még a programtervünk is megcsúszott, annyira érdekelte őket a téma. Nehezen fogytak ki a kérdésekből.

Az előadás végén Dr. Tamás Róbertet is elkaptuk pár mondatra, hogy meséljen kicsit a pácienseiről és kíváncsiak voltunk a meglátásaira is az idei Miss Queen Hungary döntőseivel kapcsolatban, hiszen zsűritagként is jelen lesz idén novemberben a döntőn:

„Fontos számomra, hogy pácienseim elképzeléseit ne csak sebészeti, hanem mentális oldalról is megértsem. Csak így találhatjuk meg közösen, a mindenki számára előnyös megoldásokat, ez az út vezet a külső és belső harmóniához. A pácienseim és köztem ez a partneri viszony teremti meg a

hatékony együttműködés alapjait. Rátérve a mai napra, nagyon örülök, hogy idén részese lehetek a Miss Queen Hungary szépségversenynek. Nagyon tetszik a fiatalos társaság és az a sok energia, ami a versenyből árad. A döntős hölgyeket azt gondolom, hogy teljesen egyedi látásmódból tudom nézni, hiszen a munkám során rengeteg hölgyet elemzek egy-egy műtétre való felkészülés előtt és után. Izgalmas lesz a hátralévő idő, szurkolok a lányoknak és a döntőn találkozunk.”

Nagyon boldogok voltunk, hogy idén csatlakozott a csapathoz Dr. Tamás Róbert. Egy ilyen szakmai tapasztalattal és karrierrel rendelkező orvos magasan emeli azt a szakmai minőséget, amit mi képviselni szeretnénk, így mindenképp öröm, hogy Róbert idén a zsűrizésben is részt vesz.

Dr. Tamás Róbert hivatalos weboldala: Dr. Tamás Róbert

2020-21

Miss Queen Hungary szépségverseny döntője

Legyél részese