fbpx
Verseny

A verseny teljes egésze alatt a lehető legfontosabb, hogy a szépség és az elegancia találkozzon. Kifejezetten figyelni fogunk arra, hogy megtaláljuk Magyarország legszebb lányát, aki büszkén képviselheti Magyarországot és tiszta példaképpé válhat a mai fiatalok számára. Nálunk a szépség mellett nagyon fontos szempont, hogy a megfelelő erényekkel rendelkező hölgyet válasszuk, mert hiszünk benne, hogy a szépség belülről fakad.

A versenyünk 3 fordulón keresztül lesz kivitelezve.

Az első eseményünk az előválogató július 22-én kerül megrendezésre Budapesten az Anker’t-ben, ahova az előválogatóra bejutott TOP 50 hölgyet elhívjuk.

300 fős előválogatónk sajtó-nyilvános és a közönség számára is megtekinthető. Helyet emailben lehet foglalni az eseményre a media@missqueen.hu email címen. A Jegyár: 1.500 HUF

Az előválogatón összeáll azon lányok névsora, akik részt vesznek a felkészülési táborban, ami egy balatonparti szállodában fog megvalósulni augusztus végén.

A táborban felkészült hölgyek részt vesznek egy exkluzív döntőben a főváros egyik szállodájában, ahol kiválasztásra kerül a 2019-es évad Miss Queen győztese.

A verseny menetrendje és várható programjai:

2019
március 1

Regisztráció

A szépségversenyre való regisztrációs kapu megnyitása a jelentkezni vágyó lányok részére.
június 30

Regisztráció lezárása

Jelentkezési időszak lezárása. A lányok jelentkezési határidejének utolsó napja.
július 22

Előválogató

A TOP 50 lány bemutatása. A zsűri az előválogatón eldönti ki jut a táborba és a döntőbe. Helyszín Budapesten az Anker’t.
augusztus 27

Felkészítő tábor

A felkészítő tábor elindulásának időpontja, ahol az előválogatón kiválasztott lányok képviseltethetik magukat.  A lányok munkáját támogatni fogja a teljes szakmai stábunk és a főbb szponzorok all-inclusive ellátásban részesülnek. A táborban megjelennek a szponzorok különböző hirdetési felületeken: banneren, roll-upon és a lányok ruháin, valamint posztjain.
augusztus 29

Felkészítő tábor vége

A táborban részt vesznek a döntős lányok, akiket a szakmai stáb felkészít a döntőre.
szeptember 1

Döntő

A Miss Queen 2019 döntős versenyzőinek bemutatása. A szépségverseny győztesének megválasztása Budapest egyik elit hotelében, ahol a TV és a sajtó, valamint az összes szponzor képviseltetheti magát a vendégekkel együtt.
szeptember 6

After party

After party az összes szponzornak, versenyzőnek, fellépőknek, valamint VIP vendégeknek.

Telefonszám:
+36706037770 – Szabó Zoltán


Adatvédelem
Jelentkezéssel, versennyel és egyéb információkkal kapcsolatos kérdések:
info@missqueen.hu
Szponzoráció, marketing, média megjelenéssel kapcsolatos kérdések:
media@missqueen.hu