fbpx

Szponzorok

Újabb szponzorral bővültünk! – Látványosan!

A Miss Queen csapata hosszú tárgyalásokon van túl az elmúlt 1,5 hónap alatt, ahol sorra jöttek a megkeresések az irányunkba és most sikerült összeszedni a kezdeti szponzorok listáját, akikről a PR cikkek is elkészültek, de már a további cikkek is készülőben vannak, mert szerencsére gyorsabban jönnek a támogatók, mint a cikkek.

Az egyik legfontosabb felület, ahol meg tudunk jelenni, az a weboldal. Láthatjátok, hogy folyamatos javítások vannak rajta és természetesen szükségünk volt egy profi csapatra, aki segít a kivitelezésben, hiszen a szponzoroknak sem mindegy, hogy milyen felületen fognak megjelenni. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos, hogy a weboldal szép legyen és jól működjön, főleg egy olyan felületen, ahol segítünk a támogatóknak további látogatókat vonzani, akik náluk vásárlók lehetnek.

A Web Rolling azonnal nyitott volt az általunk kínált lehetőségre és örömmel fogadták, hogy egy ilyen oldal kivitelezésében szerepet vállalhatnak, hisz, ahogy ők is mondták, hogy rengeteg weboldalt és webáruházat vagy bármilyen grafikai munkát végeznek el folyamatosan és az ügyfelek elégedettsége az garancia, de kifejezetten izgalmas és tetszik nekik, amikor valami nagyobb dolog mögé állhatnak be.

Örülünk az együttműködésnek, és hogy a grafikai és minden háttérmunkában számíthatunk a munkájukra.

 

Ha a ti vállalkozásotoknak is szüksége lenne egy a mai modern kornak megfelelő weboldalra vagy webáruházra, akkor nyugodtan keressétek a Web Rolling csapatát.

A szponzorációról, zsűrizésről vagy az általunk igényelhető reklámfelületekről az alábbi elérhetőségeken tudtok érdeklődni:

Szabó Zoltán – +36706037770

szabo.zoltan@missqueen.hu

media@missqueen.hu


Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Telefonszám:
+36706037770 – Szabó Zoltán


Adatvédelem
Jelentkezéssel, versennyel és egyéb információkkal kapcsolatos kérdések:
info@missqueen.hu
Szponzoráció, marketing, média megjelenéssel kapcsolatos kérdések:
media@missqueen.hu