fbpx

Miért érdemes szponzorként jelen lenni a versenyünkön?

Amiért már több szponzor is minket választott, hogy az általunk generált megjelenést töredék áron megkapja a vállalkozás, mintha saját maga fizetné ki ezt a vállalkozásán keresztül marketing formájában. Attól vesznek, akit ismernek, igaz? Mi segítünk márkaismertséget adni úgy, hogy csak azokon a felületeken javasoljuk a megjelenést, ahol releváns a célcsoport.

A szépségversenyünk rengeteg lehetőséget biztosít azon vállalkozások számára, akik szeretnének reklámfelületeken megjelenni általunk és úgy érzik, hogy együtt közösen tudunk tenni azért, hogy minél nagyobb reklám és marketing értéke legyen a versenyünknek.

A teljes stáb kifejezetten figyel arra, hogy folyamatosan vonjunk be hírességeket és influencereket a versenyünkbe és felkészültünk a modern kor marketing lehetőségeinek kihasználásra, amivel folyamatos megjelenéseket tudunk biztosítani a közösségi médiában (facebook, instagram), Youtube videókban, weboldalunkon, PR cikkekben – magazinokban és természetesen a több fordulóból álló előválogató, a több napos felkészítő tábor és a döntő helyszínein is, ahol a TV is jelen lesz, mert foglalkoztatni szeretné a döntőseket a különböző verseny utáni műsoraikban.

főbb szponzorok a verseny felkészítő táborában all-inclusive szolgáltatásban részesülnek az általunk választott luxus hotelben vagy kastélyszállóban, ahol aktívan részesei lehetnek Magyarország legszebb lányainak kiválasztásában.
Az összes szponzor meghívást kap a döntőre és az after partyra.

Kihasználnád a következő fél év egyik legnagyobb reklám és marketing fogását?
Érdekelnek a részletek, akkor az alábbi elérhetőségen vedd fel velünk a kapcsolatot:

Szabó Zoltán – +36706037770 – media@missqueen.hu

Telefonszám:
+36706037770 – Szabó Zoltán


Adatvédelem
Jelentkezéssel, versennyel és egyéb információkkal kapcsolatos kérdések:
info@missqueen.hu
Szponzoráció, marketing, média megjelenéssel kapcsolatos kérdések:
media@missqueen.hu