fbpx

Szponzorok

Itt az első hivatalos szponzorunk!

Budapest legjobb sajttortáját akarod enni?
Say Cheese

Az indulásunk nem rég vált hivatalossá, de már rengeteg megkeresést kaptunk az online médiákon keresztül és természetesen a telefonunk is sűrűbben csörög mióta elindult a Miss Queen 2019-es évada, amit sok szakember akár a következő fél év legnagyobb marketingfogásának tart, aki egy kicsit is rálát a területre.

Milyen módon kerültünk kapcsolatba a Say Cheese Budapesttel? A Miss Queen alapítók régóta mozognak a szépség – és egészségiparban, aminek az egyik ősköve, hogy egészségesen kell étkezni. Az egészséges étkezés alatt természetesen azt értjük, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékot viszünk be a szervezetünkbe.

Aki valaha is próbálkozott már az egészséges életmódon belül az egészséges táplálkozással az tudja, hogy a cukor, azaz a különböző édességek elhagyása az egyik legnagyobb kihívás. Az emberek nagyon nagy része erre szinte képtelen is és sűrűn megszegi ezt az aranyszabályt. Aki viszont már kicsit rutinosabban mozog az édességek, akár a sütemények ügyesen való elkerülésének világában, ő tuti, hogy találkozott a Say Cheese Budapest üzletével és azon belül is finom sokféle sajttortájukkal.

De hogyan jött az ötlet, hogy megcsinálják Budapest első sajttorta szaküzletét?

A tulajdonosok Izraelből költöztek Magyarországra és azon belül is Budapestre és ahogy elkezdtek ismerkedni a magyar édességek által nyújtott lehetőségekkel azonnal rájöttek, hogy jelenleg nagyon kevés helyen lehet sajttortát kapni és ahol véletlen van, ott is vagy tele van cukorral vagy a minőség nem az igazi.

Ezt az ihletet tovább gondolva alapították meg 3 évvel ezelőtt a Say Cheese első üzletét a körúton, ami a mai napra már a Dráva utca 10. szám alatt található a 13. kerületben és áprilistól még egy üzlet nyílik az Egyetem téren az Elte mellet, így tuti nagy sikere lesz annak az üzletnek is. A sajttortákra visszatérve annyit kell tudni, hogy saját receptúra alapján, kizárólag prémium alapanyagok felhasználásával készülnek. Krémjeik egytől-egyig főzött krémek, ízfokozók és mesterséges színezékek nélkül nyújtanak tökéletes ízharmóniát.

Miben különlegesek? Felismerték azt, hogy ma Magyarországon rengeteg ember nyitott az egészséges életmódra ezért megalkották a mindenmentes sajttortájukat. A mindenmentes szó alatt értem, hogy kapható náluk cukor-, laktóz-, és gluténmentes sajttorta. Ez mellett pedig még külön van náluk vegán sajttorta és az edzeni vágyók igényeit is kielégítették, így a proteines sajttortájukra is hatalmas igény van.

Ahogy a Say Cheese információt kapott az indulásunkról és a szépségversenyről, szinte azonnal fel is vették velünk a kapcsolatot. Természetesen teljes mértékben képben voltunk a céggel, azzal amit képviselnek, így nagy örömmel találkoztunk velük és beszéltük át a részleteket.

A Say Cheese őszinte véleménye volt, hogy nem csak üzletileg, hanem emberileg is ki fog fizetődni a közös együttműködésünk és a felkészítő táborban, majd pedig a döntőn és az after partyn részt vett lányoknak és szponzoroknak is jár egy finom sajttorta. Úgy vélik, hogy egy nemes cél érdekében született meg az együttműködésünk, és mi ahogy ígértük különleges figyelmet fognak kapni a következő fél évben, és mint kiemelt partnereink meg fognak jelenni az összes eseményen roll-up, stand és bannerek formájában. Ezen kívül pedig folyamatosan megjelenést biztosítunk nekik az online médiában, ahol a szépségkirálynő jelölteket, influencereket, médiaszereplőket, hírességeket és közösségi oldalakat egyaránt bevonjuk.

Írásunk végén két dolgot szeretnénk javasolni. Az egyik, hogy próbáljátok ki Budapest első sajttorta szaküzletét. A másik, hogy amíg van lehetőség vegyük fel a kapcsolatot és legyél a következő fél év egyik leglátogatottabb cége, aki előre látta, hogy egy hatalmas rendezvény egyik kulcsszereplője lehet és milliós nézettséget produkálhatunk együtt az offline, az online és a TV megjelenéseink segítségével.

Say Cheese elérhetőségek:

Weboldal – Facebook – Instagram

Kövessetek minket a közösségi oldalainkon és segíts minél több hölgyhöz és céghez eljuttatni a 2019-es év legimpozánsabb szépségversenyét, ahol a megjelenés garantált.

Szabó Zoltán
media@missqueen.hu
+36706037770


Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Telefonszám:
+36706037770 – Szabó Zoltán


Adatvédelem
Jelentkezéssel, versennyel és egyéb információkkal kapcsolatos kérdések:
info@missqueen.hu
Szponzoráció, marketing, média megjelenéssel kapcsolatos kérdések:
media@missqueen.hu