fbpx

Szponzorok

Miss Queen 2019 – Mi a történetünk?

A történetünkben be fogjuk Nektek mutatni, hogy milyen céllal és hogyan alakult meg a Miss Queen 2019.

Manapság már szinte mindenki látott szépségversenyt. Rengeteg néző és felsorakoznak a szebbnél szebb lányok. Mi is vettünk részt már ilyen versenyeken, mert mindig ad egy egyedi hangulatot az a varázs, ami körülveszi ott az embereket.

Azt tapasztaltuk a versenyek alatt, hogy azok a lányok, akik jól szerepelnek lehetőséget kapnak az életben, hogy sikeres emberekké váljanak és talán ez volt az egyik legfontosabb szempont az indulásunknál, hogy tudunk segíteni másoknak a céljaik elérésében.

Hosszas gondolkodás után felismertük azt az irányt is, hogy manapság egy igazán felkapott eseményen lehetősége van számos cégnek arra, hogy megjelenjen, és reklám felületet kapjon. Célunk az, hogy ne csak a kapcsolati rendszerek által lehessen megjelenni, hanem bármelyik hazai cég ki tudja használni egy ilyen esemény és rendezvény elképesztő előnyeit, mert természetesen azt tudjuk, aki egy kicsit is rálát ezekre a lehetőségekre, hogy egy ilyen rendezvény szponzoraként megjelenni hatalmas elérést jelent a cégek számára, főleg ha valaki olyan mértékekben gondolkodik, mint mi is alapítók és a Miss Queen teljes csapata.

A jelenlegi piaci környezetben óriási előny a reklám és a megjelenés, ha azt valaki jól használja ki. Az összes hazai kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalkozásig lehetőséget fogunk biztosítani azoknak a vállalkozásoknak, akik velünk közösen tudnak gondolkodni a lányok és a hazai reklámlehetőségekben és élni szeretnének azzal az eséllyel, ami a következő fél év egyik legnagyobb reklámfogása lehet.

Megjelenésünk folyamatosan fog történni az online közösségi média felületeken, mint pl: Instagram, Facebook, Linkedin. A lányok és számos magyar híresség bevonásával alkalmazni fogjuk az influencer marketinget és a Youtube által kínált opciókat. Szórólapokon, roll-upokon, bannereken biztosítjuk az offline lehetőségeket és az egyik legjobb csatorna az természetesen a TV, és a főbb partnereink több műsorprogramba is szerepelhetnek.

A marketing egy szakma, amit lehet jól és rosszul csinálni. Mi hiszünk abban, hogy a lehető legjobb szakemberekkel együtt el tudunk érni bármit és ezért egy teljes stáb figyel az összes támogatóra és egyedi marketing stratégiákat szabnak ki rájuk, hogy a lehető legnagyobb sikert arassa a cég a lányok mellett.

Következő cikkeinkben folyamatosan be fogjuk mutatni a szponzorokat, a stábtagokat és a média megjelenéseinket.

Bármilyen kérdés felmerült keress minket bizalommal alapítókat vagy a szakmai marketing csapatunkat.

Szabó Zoltán – Miss Queen 2019 tulajdonosa

+36706037770

media@missqueen.hu

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Telefonszám:
+36706037770 – Szabó Zoltán


Adatvédelem
Jelentkezéssel, versennyel és egyéb információkkal kapcsolatos kérdések:
info@missqueen.hu
Szponzoráció, marketing, média megjelenéssel kapcsolatos kérdések:
media@missqueen.hu