fbpx

Szponzorok

A pénzügyi vállalkozások is látnak potenciált a Miss Queen szépségversenyben! De miért?

Ebben a cikkünkben egy nagyon érdekes pénzügyi vállalatról lesz szó, akik már több éve a piacon vannak és jelenleg eljutottak oda, hogy az egyik legfelkészültebb és legprofibb háttérrel rendelkeznek. Számos tréning és oktatási anyag, rengeteg konferencia és online webinár van mögöttük, amelyek alkalomról alkalomra egyre sikeresebbek.

 

Az írásunk szereplője a Tőzsdeikereskedés.hu Kft., akik a tőzsdei kereskedésben jelenleg fellelhető szakmai tudás terén piacvezetők.

A Miss Queen újság – és szövegírója Fazekas Ferenccel beszélgetett a történetükről, a tapasztalataikról. Amiből kiderült, hogy hosszú út vezetett idáig, ahol most tartanak. Rengeteg tapasztalat, számtalan sok kipróbált marketing stratégia és technika, ami által jelenleg teljes mértékben átlátják a mai marketing lehetőségeket. Dolgoztak együtt ügynökségekkel, freelancer-ekkel (szabadúszó munkavállaló) és sok egyéb lehetőséget próbáltak ki, amik okoztak negatív élményeket, de szerencsére már teljesen tisztán látnak és olyan szakemberekkel veszik körbe magukat, akikkel napról napra előrébb jutnak.

Amikor Ferencnek felvázoltuk a marketingstratégiánk, és hogy létre jön egy olyan rendezvény, ahol nagy figyelmet fordítanak a szponzoroknak nyújtott reklámfelületekre, akkor már máshogy fogadta az általunk alapított szépségversenyt.

Vele is sikerült megértetnünk, hogy jelenleg nálunk dolgozik egy marketingügynökség, akiknek az a feladata, hogy hosszú alapos felkészüléssel kialakítsanak egy olyan személyre szabott stratégiát a támogató vállalatnak, akiknek csak a számukra legrelevánsabb marketing felületeken kell megjelenni. Sok rendezvénynél ez hiba és a szponzorok ugyanazt a felületet kapják és ennek következménye, hogy nagy százalékuk rossz célcsoporthoz jutott el. Sajnos általában a rendezvények, ahol szponzorok is vannak, nem kapják meg a figyelmet. Nincs előzetes cégfelmérés, nincs alapos piackutatás, azaz kihagyják egy marketingügynökség munkáját. De azt is tudjuk, hogy a marketingügynökségeknek magas a díja, ezzel szemben nálunk nincs ügynöki díj.

A teljes beszélgetés alatt átbeszéltük a jelenlegi programjait a Tőzsdeikereskedés.hu-nak. Fontosnak találtuk megemlíteni, hogy jelenleg több letölthető könyvük is van és személyes konzultációval is segítenek azoknak a személyeknek, akiknek van hajlandósága a befektetés világába mozogni.

 

A következő fontos dátum a pénzügyi vállalkozás életében az Március 27. 18:00, amikor egy online élő webinárt adnak az amerikai-kínai tárgyalásokra hivatkozva és az ezeket befolyásoló tényezőkre építve.

Itt tudtok regisztrálni a részvételhez:

Akit érdekel a tőzsde világa az keresse bizalommal őket, mert a lehető legnagyobb támogatást adják a piacon, ami szinte lehetséges. Azt is elárulta nekünk Ferenc, hogy hamarosan jönnek a következő nagy konferenciával, ahol szeretettel várják azokat, akiket érdekel a tőzsde világa.

Örülünk, hogy pénzügyi cégek is látnak potenciált a Miss Queen szépségversenyben. Rengeteg kísérletezésük eredménye, hogy ma már átlátják milyen lehetőségek vannak a piacon és bátran nyilatkozták, hogy ebben van. Ezért örömmel állnak egy ilyen esemény mögé és támogatják a rendezvényt.

Nézzetek szét a weboldalukon:

A reklámfelületekről érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudtok, ahol a csapatunk minél gyorsabban próbálja felvenni veletek a kapcsolatot.

Szabó Zoltán – +36706037770

szabo.zoltan@missqueen.hu
media@missqueen.hu


Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Telefonszám:
+36706037770 – Szabó Zoltán


Adatvédelem
Jelentkezéssel, versennyel és egyéb információkkal kapcsolatos kérdések:
info@missqueen.hu
Szponzoráció, marketing, média megjelenéssel kapcsolatos kérdések:
media@missqueen.hu